Bojra - Primer - Stuko - Smalto Poliuretanica - Antivegjetative

Bojra - Primer  - Stuko - Smalto Poliuretanica - Antivegjetative

Bojra - Primer  - Stuko - Smalto Poliuretanica - Antivegjetative  .

Marine.al

Display: List / Grid
Show:
Sort By:
 NAUTILUS SELF POLIS..
NAUTILUS SELF POLISHING, Boje Antivegjetative 2.5L Per skafe me Motorr dhe me vela per shpejtesi deri 35 nyje. Ngjyre e Kuqe. ..
139.00€
Ex Tax: 139.00€
STOPPANI LECHLER Sib..
Cmimi Njesi Kodi Ngjyra Konfeksioni 55,13 M65.874.00AZ  azzurro 0,75 l 62,13 M65.874.01  bianco 0,75 l 199,20 ..
55.13€
Ex Tax: 55.13€
Smalto VENEZIANI Gel..
Smalto VENEZIANI Gel Gloss - Pro Boje Smalto poliuretaniko bikomponente rezistente ndaj UV. Aplikohet direkt ne xhel-kot ose funde epokside / poliuretanici. Nuk Eshte i pershtatshem ne zhytje gjate gjithe kohes.   Cmimi /Njesi Euro Kodi Ngjyra Shtrrirja Ambala..
55.93€
Ex Tax: 55.93€
Boje Antivegjetative..
    Cmimi/ Njesi Euro Kodi Ngjyra Shtrrirja Amballazhi 73,17 M65.001.12  Bojqielli 10/12 m2/l 0,75 l 226,49 M65.001.22  Bojqielli 10/12 m2/l ..
226.00€
Ex Tax: 226.00€
Boje Antivegjetative..
Cmimi Njesi Kodi Ngjyra Hapja Konfeksioni 26,60 M65.876.11  Blu 8/10 m2/l 0,75 l 80,60 M65.876.21  Blu 8/10 m2/l ..
26.60€
Ex Tax: 26.60€
Boje antivegjetative..
Cmimi Njesi Kodi Variantet e Ngjyrave Konfeksioni 122,14 M65.872.02BL  marine blu 2,5 l 122,14 M65.872.02BI  bianco 2,5 l 122,14 M65.872.02NE ..
112.14€
Ex Tax: 112.14€