Rezine Epokside - Aditive te rezines

Rezine Epokside  - Aditive te rezines
Sistemi Epoksid C-SYSTEMS 10 10 CFS
 
RIPARIM, NDERTIM NGA E PARA, NGJITJE, MBROJTIE, STUKIM, Kallafatim, REALIZIME TE NDRYSHME.
 
10 10 CFS eshte rezine epokside, multifunksionale, ideale per riparime, ndertime , ngjitje, mbrojtur, stukuar, Perdoret si me materiale drruri dhe rezine.
 
Nuk Permban solvente. (CFS Completely Free Solvent).
 
Fluiditeti dhe nje sere aditivesh e bejne kete rezine epokside 10 10 CFS te perdorshme ne cdo lloj punimi per te permbushur cdo nevoje.
 
Ngjites drru - drru, drru - vetrorezine, vetrorezine-vetrorezine.
Stuko strukturale duke perzier aditivin 10 10 CFS me Microfiller Powder, Microfibre Minerali, Microfibre Natyrali.
 
Stuko Mbushese .
 
Dora fundit e ciklit te bojes.
 
Riparimi Osmosit.
Display: List / Grid
Show:
Sort By:
Rezine Epokside 1.5 ..
Rezine Epokside 1.5 kg.   C-Systems 10 10 CFS  1,5 kg (1 kg A + 0,5 kg B) ..
55.00€
Ex Tax: 55.00€
Rezine Epokside 4.5 ..
Rezine Epokside 4.5 Kg   C-Systems 10 10 CFS  4,5 kg (3 kg A + 1,5 kg B ) ..
145.00€
Ex Tax: 145.00€
Mikrofibra Natyrale ..
Mikrofibra Natyrale 1.5 Lt  Stuko Pluhur e cila perzihet me Rezinen Epokside 10 piu 10 CFS per te dhene veti te ngjashme me drurin, ngjitje dhe fortesi maksimale. ..
18.00€
Ex Tax: 18.00€
Mikrofibra Natyrale ..
Mikrofibra Natyrale 5 Lt. Stuko Pluhur e cila perzihet me Rezinen Epokside 10 piu 10 CFS per te dhene veti te ngjashme me drurin, ngjitje dhe fortesi maksimale. ..
36.00€
Ex Tax: 36.00€
MIKROFIBRA MINERALI ..
MIKROFIBRA MINERALI 2.5 LT    Stuko Pluhur e cila perzihet me Rezinen Epokside 10 piu 10 CFS per te dhene veti te ngjashme me Rezinen, xhelkot ngjitje dhe fortesi maksimale. Aplikohet ne siperfaqe Rezine dhe xhelkot. ..
69.00€
Ex Tax: 69.00€
Microfiller Powder 5..
Microfiller Powder 5LT Stuko Pluhur Per rezine epokside. ..
47.00€
Ex Tax: 47.00€
Pompe C-Systems 10 1..
Pompe C-Systems 10 10 CFS da 4,5 kg ..
40.00€
Ex Tax: 40.00€